amandelboter, Banaan, kaneel, Kokos

Porridge

Ik hou niet van pap. Havermout, custard, blegh! Griesmeel, de horror! Dat heb ik niet van mijn moeder, die is er dol op. Ik heb het van mijn vader, die houdt er ook niet van. Nu ik erover nadenk. ik heb het dus van mijn… eh pap. Haha! Blijkt er toch een pap te zijn waar ik wel gek op ben! Maar goed, terug naar deze pap, oftewel porridge. Soms zie ik een receptje en denk: ‘dat lijkt me niet te eten, dát moet ik proberen!’ (weird, I know!). Zo ook deze porridge: banaan prakken met amandelboter? Really? Dus ik dat gedaan en heeel voorzichtig geproefd. Maar het is lekker! Echt waar! Nu dit bruinige goedje nog charmant op de foto krijgen…. palejo paleo recept porridge

Porridge


  • 2 bananen
  • 2 eetlepels amandelboter
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 1 theelepel kaneel
Klik op het ingrediënt om te zien welke ik gebruik

Nou, over de bereiding kan ik kort zijn: alles bij elkaar en prakken maar! Ik vond dit receptje op de blog van Jessie Beltramo: Just Jessie B. Nadat ik bekomen was van mijn verbazing (had ik al gezegd dat dit heeel erg lekker is?) heb ik haar gemaild om te vragen of ik het recept mocht delen. En dat mocht! Zij gebruikt 1 banaan in plaats van 2, maar dan is de verhouding banaan-amandelboter me net wat te heftig. Ze gebruikt ook 1 eetlepel geraspte kokos, ik gebruik er 2. Kortom, ik heb weer eens weinig van het originele recept overgelaten… Jessie geeft verder nog als tip dat je het een paar minuutjes in de diepvries kunt zetten als je het koud wilt eten, of dat je het kunt opwarmen, maar ik vind het prima zoals het is! Nog een leuk receptje van Jessie uitproberen? Check mijn blog over de pizookie!
Category :
Recepten
Share :
Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow
Popular Post
Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

My Gallery