Het eerste Paleo Event van Nederland!

Hou je vast, ik ga nu even schandalig reclame maken. Niet omdat ik er zelf beter van word, want ik word op geen enkele manier gesponsord voor deze blogpost en de organisatoren van het Paleo Event hebben me niet benaderd om erover te schrijven, maar gewoon omdat ik denk dat je dit wilt weten!

Paleo Event

20 mei 2017 zal het allereerste Nederlandse Paleo Event plaatsvinden in Tilburg. Het wordt georganiseerd door Marinka Bil, die je waarschijnlijk wel kent van het blog EetPaleo.nl, diverse kookboeken en het Paleo Magazine. Op verschillende plekken ter wereld worden Paleo Events georganiseerd, maar dus nog niet in Nederland en Marinka vond dat hoog tijd, en terecht!

Wat kun je verwachten als je ernaartoe gaat? Lezingen, workshops, Paleo producten en Paleo eten! Zo kun je bijvoorbeeld een lezing bijwonen over hoe je met voedselintoleranties toch in een restaurant kunt gaan eten, of hoe je een gezonde lifestyle kunt hanteren op een manier die bij jou past of tijdens een workshop zelf leren fermenteren. Er zullen ook diverse kraampjes zijn met allerlei producten zoals Paleo pasta’s, repen en drankjes. En superleuk: je kunt lunchen bij Paleo Cavé, het eerste Paleo Restaurant van Nederland dat voor de gelegenheid een dagje in Tilburg neerstrijkt. Dé uitgelezen kans om het te proberen. Kortom, als Paleo-er wil je hierbij zijn!

Via de site van het event (www.paleoevent.nl) kun je heel eenvoudig je tickets bestellen. Als ik het goed heb begrepen, is er een bepaald maximum aan kaartjes beschikbaar, dus als je nu al weet dat je wilt gaan, koop dan zeker vast je kaartjes. En nog iets: als je dat voor 31 januari 2017 doet, krijg je per kaartje € 10,- korting! Van dat geld kun je mooi extra Paleo goodies inslaan!

Toen ik over dit Paleo Event las in het Paleo Magazine, dacht ik: ‘Jáááá, daar wil ik heen!!!’ Maar nu komt dan toch de maar om de hoek kijken: ik vind het nogal prijzig. De normale toegangsprijs is namelijk € 47,-. Daarvoor heb je de hele dag toegang tot het event, kun je alle lezingen op het hoofdpodium bijwonen en je inschrijven voor de workshops en kleinere lezingen. That’s it. Ik heb nog nooit zo’n event georganiseerd, dus ik heb geen idee hoeveel zoiets moet kosten, maar ik ga ervan uit dat er een redelijke prijs wordt gevraagd. Het zal dus niet duur zijn, maar ‘niet duur’ en ‘niet veel geld’ is niet altijd hetzelfde. Ik twijfel dus enorm of ik zal gaan. Ik wil heel graag, maar als ik daar het kaartje van mijn echtgenoot en de benzine retourtje Tilburg bij optel, is het veel geld. Ik denk dat als de catering inbegrepen was geweest dat het dan een ander verhaal was geweest. Daar hebben ze duidelijk wel over nagedacht want op de site staat dat de lunch niet inbegrepen is omdat ze ‘iedereen de vrijheid willen geven om zelf te beslissen wat hij of zij wil eten tijdens het evenement’. Je mag ook niet je eigen eten meenemen (dat voelt echt heel onnatuurlijk aan, ik sleep al drie jaar overal mijn eigen eten mee naartoe ;), maar alles wat je kunt verkrijgen, is uiteraard wel Paleo-vriendelijk.

Kortom, twijfel, twijfel, twijfel. Maar ondanks de twijfel wilde ik je hiervan toch op de hoogte brengen, want als de prijs geen obstakel is, wil je dit zeker niet missen! Ga je ernaartoe? Dan wil ik heel graag horen wat je ervan vond!

Category :

Related Posts

 • palejo-paleo-recept-fudge

  Fudge met walnootjes

  Nou kan ik je vertellen waar fudge oorspronkelijk vandaan komt, hoe het originele recept nou niet echt Paleo is en dat de meest gemaakte variant die van karamel is. Dat zou ik dus kunnen doen, maar deze keer ga ik je niet vermoeien met allerhande gezellige verhalen. Voor deze fudge wil je gewoon meteen door naar het recept! Deze is zo lekker dat je echt moet oppassen er niet te veel van te eten. Serieus, als je hier kilo’s van eet (en dat zou ik best willen) dan blijven die kilo’s zeker weten plakken op plaatsen waar je dat niet wilt!

  Read More

 • paleo pizza palejo recept

  Paleo pizza

  Weet je wat ik misschien nog wel het meeste mis sinds ik Paleo ben gegaan? Gluten! Aangezien je me pre-Paleo wel kon begraven onder de frietjes (ik noemde mezelf heel bescheiden ook wel Patatoloog), had ik van te voren verwacht dat ik patat het meeste zou gaan missen. Nou, verrassend genoeg bleek dat niet zo te zijn. Van alle ‘foute’ dingen mis ik brood het meest! Nu heb ik wel zin om hier een heel lyrisch verhaal over de geur van versgebakken brood en knapperige korstjes op te hangen, maar dat zal ik niet doen. Als je een beetje op mij lijkt, zijn je

  Read More

 • Paleo Bananenbrood

  Paleo bananenbrood

  Terwijl ik dit typ, drijven er heerlijke geuren de kamer in: er staat Paleo bananenbrood in de oven! Grappig genoeg is dit weer typisch zo’n recept waar ik tijden met een boog omheen heb gelopen. Toen ik het recept van Porridge vond, dacht ik: ‘Meh, anders dan een banaan in de pure vorm lust ik geen dingen met banaan erin.’…. Bleek superlekker te zijn. Toen ik het Vlaflipje tegenkwam, dacht ik: ‘Nah, d’r zit banaan in, vind ik vast niet lekker.’…. Líters van het spul heb ik inmiddels op. Zó lekker! Al ver voor mijn Paleo-tijd had ik van bananenbrood gehoord en ik

  Read More

 • Paleo Event

  Het eerste Paleo Event van Nederland!

  Hou je vast, ik ga nu even schandalig reclame maken. Niet omdat ik er zelf beter van word, want ik word op geen enkele manier gesponsord voor deze blogpost en de organisatoren van het Paleo Event hebben me niet benaderd om erover te schrijven, maar gewoon omdat ik denk dat je dit wilt weten! 20 mei 2017 zal het allereerste Nederlandse Paleo Event plaatsvinden in Tilburg. Het wordt georganiseerd door Marinka Bil, die je waarschijnlijk wel kent van het blog EetPaleo.nl, diverse kookboeken en het Paleo Magazine. Op verschillende plekken ter wereld worden Paleo Events georganiseerd, maar dus nog niet in

  Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post